יצירת פלמנקו ניסיונית ראשונה מסוגה בארץ שבנויה כעבודה תלוית-מקום (site specific): היא ניזונה מהחלל הפיזי בו היא מבוצעת, ולכן נעה, מתפתחת ומשתנה ללא הרף בהתאם למאפייניו האדריכליים, הקוליים והמרחביים.
מרחב פוטנציאלי הוא מנוח שטבע הפסיכואנליטיקאי דונלד ויניקוט ומתייחס לאזור הביניים של החוויה השוכן בין המציאות לפנטזיה, מבלי שקטבים אלו יפריעו זה לזה או שתתבקש בחירה ביניהם. המרחב הפוטנציאלי אינו מתקיים מחוץ לאדם וגם לא בתוכו אלא נמצא באזור הביניים ביניהם.
במוקד המופע ניצבים מרכיבי היסוד של הפלמנקו (שירה, ריקוד וקצב) ושמלת שובל בעיצוב ייחודי שנע בחלל ויוצר בו דימויים. המפגש בין השירה והריקוד המסורתיים לעקרונות מתוך אמנויות עכשוויות כמו מיצג ותיאטרון חזותי, הופך את המופע למרחב פוטנציאלי שמחבר גם כן בין מצבים ודימויים מנוגדים – סטטי ותנועתי, אינטימי וציבורי, עוצמה ושחרור, במה וחיים, מבצע וצופה – כדי לממש דיאלוג ביניהם.
הקהל מוזמן להיות חלק מהעבודה, לשנות את מיקומו, קרבתו ויחסיו עם המופיעים, וכך לחוות את העוצמה הרגשית והמוסיקלית של הפלמנקו בצורה חדשה ומפתיעה.
העבודה עלתה לראשונה כפרוייקט הגמר של אדוה בביה"ס לתאטרון חזותי, ירושלים בשנת 2014 בשיתוף עם יהודה 'שוקי' שויקי ואופיר עטר.
הצצה ליצירה עלתה בתאטרון סוזן דלל, במסגרת פסטיבל ימי הפלמנקו לשנת 2015 בשיתוף עם יהודה 'שוקי' שויקי ואתי גורי.
בכורה מיוחדת לפסטיבל אישה 2016, מותאם לחלל המדיטק חולון, עלתה בשיתוף פעולה מיוחד עם זמרת הפלמנקו הספרדייה Alicia Acuña והזמרת הישראלית מרים לוי.
פסטיבל ימי הפלמנקו 2015: https://youtu.be/0ZeW0Ocl2gQ